Wie zijn we

Wie zijn we

Healthy, Fresh, Food, Salads

 

Wij zijn Lieven en Jonas

twee vrienden met een passie voor ondernemen en horeca. We zagen in Leuven nog ruimte voor een healthy foodconcept en kwamen uit bij Lettuce: onze visie op de moderne saladebar.

 

Lettuce staat voor healthy, creatief, verrassend, een laid back food experience voor iedereen. Een lekkere salade is voor ons meer dan een bord sla met wat groenten. Wie een salade bij Lettuce eet, mag zich verwachten aan een combanitie van groenten, (oer)granen en een element of surprise, afgewerkt met een van onze huisbereide  dressings. Deze dressings worden te koop aangeboden bij Lettuce, zo kan iedereen de unieke Lettuce-touch in huis halen. Onze salad bowls zitten vol lekkere, gezonde energie voor studenten, Leuvenaars, shoppers, cityhoppers en toevallige passanten. Bij Lettuce kan je naast een een lekkere lunch, ook terecht voor een kleine hap, een vitaminenbom in de vorm van een smoothie of een lekkere kop koffie.

 

Onze thuis is de Tiensestraat, de hotspot voor conceptfood in Leuven. We hebben gekozen voor een ruim gebouw met veel natuurlijk licht zodat iedereen plaats genoeg heeft om te genieten van onze salad bowls of om rustig een koffie te drinken. Lettuce wil een oase zijn in een betonnen jungle. De geur van verse kruiden komt je tegemoet, frisse groene accenten laten je de waan van de dag vergeten en het warme hout roept gezelligheid op.

 

Ook voor wie niet kan ontsnappen aan de waan van de dag staan we klaar. Bij Lettuce kan je terecht voor een koffie on the go of een lunch om mee te nemen voor thuis of op het werk. 

Let us serve you a healthy habbit

by

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

x